Tilbage

Lagkagebunde


Ingredienser til bageform 26 cm

  • 150 g Hvedemel
  • 150 g Sukker
  • 100 g blødt smør
  • 3 Æg
  • 1.5 tsk. Bagepulver

Tilberedningstid: 30 min (laves 1 dag før den skal bruges), 20 min. ved 180° varmluft

  1. Tænd ovnen så den er varm
  2. Beklæd bageformen med bagepapir i bunden og rundt nu dejen i bageformen
  3. Fremgangsmåden er vigtig for at det bliver godt
  4. Start med at piske æg og sukker sammen til en luftig masse
  5. Sigt hvedemel og bagepulver i en anden skål
  6. Sigt melblandinden op i æggemassen
  7. Vend det forsigtig forat luftigheden bavares
  8. Held dejen i bageformen
  9. Bag den i midten af ovnen
  10. Stil formen til afkøling og derefter på køl til næste dag
  11. Del den nu i 3