Tilbage

Pølsebrød (Grov) (12 styk)


Ingredienser

  • ½ pakke gær
  • 50 g Sukker
  • 10 g salt
  • 2 dl vand
  • 50 g Smeltet smør
  • 2 Æg
  • 2 dl Mælk
  • 150 g grahamsmel
  • 150 g fuldkornshvedemel
  • 500 g Hvedemel
  • evt. lidt sesamfrø til pynt

Tilberedningstid: Ca. 1 time, Ca. 13 min. ved 200° varmluft

  1. Rør gær, sukker og salt ud i vandet
  2. Tilsæt det grove mel
  3. Tilsæt æg, mælk og smeltet smør
  4. Tilsæt resten af mel, lidt af gangen
  5. Lad dejen hæve 20 min
  6. Form pølsebrød og lad dem hæve i 20 min
  7. Tænd ovnen, mens det hæver
  8. Bages i 13 minutter (15 min, hvis de skal bruges med det samme)