Tilbage

Pulled Pork på Q3200 (rotisserie)


Ingredienser

  • 1 nakkefilet, ca. 1,5 kg
Rub
  • 1 spsk salt
  • 2 spsk sukker
  • 2 spsk sød paprika
  • 1 spsk røget paprika
  • 1 knivspids cayenne peber
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • 1 spsk stærk sennep eller 1 tsk sennepspulver
  • 2 spsk brun farin
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk chiliflager, stødt
  • 1 tsk sort peber, friskkværnet

Tilberedningstid: 6-8 timer + 30 min dagen før

Dagen før:
  1. Start med at afpudse nakkefileten, så tydelige sener og fedt fjernes
  2. Kom krydderblanding til rub i en pose
  3. Kom stegen i posen
  4. Gnid/rub hele stegen godt med krydderblandingen
  5. Sæt posen på køl natten over (mellem 8-12 timer)
Ved tilberedning:
  1. Sæt stegen på rotisserie bind den ordenligt fast med kød snor
  2. Sæt stegen i grillen
  3. Sæt et vandbad under stegen
  4. Tænd gril på min indirekte varme
  5. Lad stegen stå indtil kerne temperturen er 98 (ca.6-8 timer)
  6. Husk at checke temp flere steder på stegen.
  7. Lad stegen hvile, mens tilbehør laves