Tilbage
Pulled Pork på Q3200 (rotisserie)
|
Ingredienser
Rub
- 1 spsk salt
- 2 spsk sukker
- 2 spsk sød paprika
- 1 spsk røget paprika
- 1 knivspids cayenne peber
- 2 tsk stødt spidskommen
- 1 spsk stærk sennep eller 1 tsk sennepspulver
- 2 spsk brun farin
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk løgpulver
- 1 tsk chiliflager, stødt
- 1 tsk sort peber, friskkværnet
|
|
Tilberedningstid: 6-8 timer + 30 min dagen før
Dagen før:
- Start med at afpudse nakkefileten, så tydelige sener og fedt fjernes
- Kom krydderblanding til rub i en pose
- Kom stegen i posen
- Gnid/rub hele stegen godt med krydderblandingen
- Sæt posen på køl natten over (mellem 8-12 timer)
Ved tilberedning:
- Sæt stegen på rotisserie bind den ordenligt fast med kød snor
- Sæt stegen i grillen
- Sæt et vandbad under stegen
- Tænd gril på min indirekte varme
- Lad stegen stå indtil kerne temperturen er 98 (ca.6-8 timer)
- Husk at checke temp flere steder på stegen.
- Lad stegen hvile, mens tilbehør laves
|