Tilberedningstid: 3-4 timer + 30 min om morgen
- Om morgen:
- Tør stegen af
- Start med at tjekke sværene på din steg. Sværen skal være skåret igennem helt ned til kødet, men kun TIL kødet, ikke ned I kødet!
- Giv stegen en god omgang salt på både kød og svær. Gnid saltet godt ned i sværene
- Sæt stegen tilbage i køleskabet
- Ved tilberedning:
- Tag stegen ud af køleskab og lad den hvile i 20 min.
- Gør grillen klar med et vandbad (Husk at holde øje med om, der skal mere væske i vandbadet)
- Tør stegen af og give den salt
- Sæt stegen i grillen og tænd på min indirekte varme
- Indtil kerne temperturen er 70 °C
- Tag stegen ud og lad den hvile, mens grillen sættes til max indirekte varm
- Når temp i grillen er over 220 °C, sættes stegen tilbage 30 min, mens tilbehør laves
- Hvis sværen stadig ikke er sprød efter 30 min, tages bakken med vand ud og direkte varme tændes
- Hold øje med stegen og når sværen er sprød, tage stegen ud og lad den hvile, mens sousen laves
|